gallery/b43e3a602ab8844765f36239528221c1

Over mij

 

Mijn naam is Rob de Haas, 50 jaar en woonachtig in Dronten.


Na ruim 30 jaar werkzaam te zijn in de installatietechniek, vond ik het tijd om aan mijn andere passie te gaan werken. Daarom ben ik een erkende opleiding voor Integrale massagetherapie gaan volgen en heb deze met succes afgerond.


In deze tijd, die voor veel mensen stress met zich meebrengt, vind ik het een uitdaging om mensen weer in balans te brengen door middel van één van mijn massages. Door langdurige fysieke en psychische spanning kan een burn-out ontstaan. Ik ben van mening dat massage kan ondersteunen om deze klachten te verminderen.


Doordat ik zelf al jarenlang intensief sport (voetbal, boksen, atletiek altijd in combinatie met krachttraining), weet ik als geen ander hoe ik met behulp van de juiste massagetechniek, blokkades of blessures kan verhelpen. Door mijn ervaring in de sport in combinatie met de kennis die ik heb van de anatomie, kan ik mensen bijstaan in hun sportieve activiteiten.

Ik kan u hopelijk helpen om op een hoger niveau te komen.
 

 

 

Sportmassage

Deze massagevorm is speciaal voor sporters met als doel blessures te voorkomen, klachten van blessures te verminderen en om goed te kunnen herstellen na een zware inspanning.

Door deze intensieve massage zullen afvalstoffen direct de spier verlaten. Daardoor zal de spier zich goed kunnen herstellen. Het uiteindelijke doel zal zijn dat uw sportprestaties zullen verbeteren.

Klassieke massage

Deze massagevorm is vooral gericht op het soepeler maken van de spieren.  Door het toepassen van deze massage zullen spierknopen en verklevingen in het bindweefsel onder de huid verdwijnen. Door het intensief kneden van de spier zullen de afvalstoffen de spieren verlaten. Hierdoor zal u zich fitter gaan voelen.              

Deze massage werkt ontspannend en verminderd klachten op mentaal en emotioneel gebied.

Ontspanningsmassage

Deze massagevorm brengt lichaam en geest weer helemaal tot rust. Door het masseren van de buitenste laag van uw spieren, zal dit een ontspannende uitwerking hebben. Deze vorm komt overeen met de klassieke massage maar wordt lichter ingezet.